Se on se

Graafista suunnittelua joka lähtöön mutkattomasti ja selkeästi. Haetpa sitten taitavaa tekijää yksittäiseen projektiin tai jatkuvaan yhteistyöhön olet oikeassa paikassa.
Rullaa siis eteenpäin ja tutustu lisää!

Eikö tarvitse enempää vakuutella? Ota tästä oikoreitti

 • Tilaa tai tiedustele

  Yhteydenotto on ensimmäinen askel. Virtuaalinen hihan nykäisy yhteydenotolla laittaa homman liikkeelle. Voit ottaa yhteyttä perinteisesti maililla tai puhelimella ja kertoa lisää juuri sinun projektistasi. Tiedustelu ei vielä ole mitenkään sitova, joten voit kysellä vain kartoittaaksesi hintoja tai yksityiskohtia.

  Kuvaile tyyliä joka olisi mieleinen esimerkiksi adjektiivein, esimerkein, inspiraatiokuvin tai miksi ei kuvailemalla vaikka mikä EI AINAKAAN ole mieleinen. Kaikki tyylin määrittely on aina tervetullutta! Vaihtoehtoisesti voit antaa työlle myös täysin vapaat kädet!

 • Vastaus

  Koko Juju vastaa aina vähintään kolmessa arkipäivässä, monesti nopeammin. Vastauksessa kerrotaan aikataulusta ja hinnasta tarkemmin. Kun aikataulu ja hinta on molemmille selvä, voidaan lyödä kättä päälle ja alkaa töihin!

 • Luonnos

  Luonnoskierros kokeilee suuntaa. Koko Juju luo raakaversion, johon otetaan vastaan kommentteja, mistä pidetään ja mistä ei pidetä. Luonnoskierroksen jälkeen saadaan tarkasteltavaksi ensimmäinen versio.

 • Muokkaukset

  Luonnoksien ja komenntien jälkeen saat eteesi ensimmäisen version. Eri tyyleistä koottu kokonaisuus on ensimmäinen versio eikä ehkä vielä täydellinen vaan saatetaan tarvita muutamia säätöjä. Työhön otetaan vastaan kommentteja ja tehdään muokkauksia kunnes käsissä on valmis tuotos.  Hintaan kuuluu neljä muutos kertaa, joka yleensä riittää hyvin työn viimeistelyyn.

 • Valmis!

  Valmiista työstä saat aina moneen eri tilanteeseen sopivat valmiit tiedostot. Koko Juju voi hoitaa viestittelyn ja tiedostojen toimittamisen tarvittaessa puolestasi myös kolmansille osapuolille kuten esim. painotaloon tai lehden toimitukseen riippuen mihin tarkoitukseen työ tulee.

Etsitkö luotettavaa liittolaista?

Jos tarvitset osaavaa tekijää toistuvaan tarpeeseen, olet löytänyt etsimäsi! Ehkä tarvitset visuaalista suunnittelua alihankintana, toistuvia tilauksia tapahtumiin tai visuaalista suunnittelua yrityksellesi jatkuvana palveluna. Kokemusta löytyy myös alihankkijana toimimisesta ja yhteistyö toistuvaan tarpeeseen onnistuu.

Ota yhteyttä ja ryhdytään siis liittolaisiksi! Kerro tilanteestasi ja millaista materiaalia tarvitset ja muodostetaan molemmille hyödyllinen yhteistyö. Verkostoituminen eri alojen osaajien kanssa on aina etu.

minä >

< mun juttu

+358 40 839 0356

©2023 Koko Juju
Tietosuojaseloste