Se on se

Lisää infoa kiitos! Tässä sitä olisi, lisätietoa palveluista työvaiheista ja hinnoista. Projekteja toteutetaan yksityisille henkilöille kemuihin, sisustukseen tai mihin ikinä tarvitset ulkoasun toteutusta, myös pienet erät onnistuu! Yrityksille homma hoituu koosta riippumatta, oli toimintasi tekijä ja työhuone tai ison kaavan ja monen työntekijän tehotiimi ulkoistaminen Koko Jujulle saa homman etenemään itsestään.

Tutustu alta eri tyyleihin toteuttaa. Mainitut hinnat ovat alustavia hintoja, tarkan hinnan ja aikataulun saat nykäisemällä virtuaalisesti hihasta. Laatu ja tehokkuus kuuluu hintaan!

Projektityöt

Projektitöissä saat hinnan sovittuna etukäteen. Hinta pitää sisällään suunnittelun ja toteutuksen luonnoksineen ja neljän muokkauskerran kera.

Printtituotteissa painokustannukset voit sopia itse ja Koko Juju toimittaa tiedostot puolestasi tai Koko Juju voi tilata valmiit painotuotteet haluamaasi osoitteeseen ja kulut lisätään hintaan.  

Logotyö sisältää joko logon suunnittelun tai sen modernisoinnin. Saat logotyöstä ensin luonnoksen, jonka jälkeen hintaan kuuluu neljä muokkauskertaa. Valmiista logosta saat useamman tiedostomuodon, joita voit käyttää eri tarkoituksissa.

Logotyössä kuunnellaan asiakkaan toiveet ja kerätään taustatietoa, että logo olisi aikaa kestävä ja toimiva vielä vuosienkin päästä. Logosta suunnitellaan aina eri versioita jotka toimivat eri käyttötarkoituksissa ja eri pohjilla luontevasti.

Voit tilata pakettina logon kanssa myös graafisen ohjeistuksen, jossa kerrotaan ohjeita logon käyttöön sekä määritetään fontit ja värit joita käyttää yhdessä logon kanssa.

Logo 550€ (682€ sis. alv)
Logo + Graafinen ohjeistus 775€ (961€ sis. alv)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.